vitamin c toz için ürünler (3)

Biyo acerola meyve tozu dondurularak kurutulmuş, yüksek dozda saf C vitamini

Biyo acerola meyve tozu dondurularak kurutulmuş, yüksek dozda saf C vitamini

Bio Acerola Tozu dondurarak kurutulmuş, taşıyıcı veya diğer katkı maddeleri olmadan, %100 saf olarak %17 ve %30 doğal Vitamin C ile sunulmaktadır. Özellikler: • AMAZONAS BIO Acerola Tozu dondurarak kurutulmuş, nazik işleme süreci sayesinde son üründe neredeyse tüm besin maddelerini içermektedir. Bizim Bio Acerola tozumuz, Acerola'da sıkça eleştirilen kloratlar için de sınır değerlerine uymaktadır. • AMAZONAS BIO Acerola Tozu, en az %17 ve %30 doğal Vitamin C'nin yanı sıra diğer vitaminler ve geniş bir yelpazede ikincil bitki bileşenleri içermektedir. Bu flavonoidler, Vitamin C'nin vücut tarafından optimal şekilde emilmesini sağlayan en önemli aracılardan biridir ve böylece onun antioksidan (hücre koruyucu) etkisini ortaya çıkarmasına yardımcı olur. KULLANIM ALANLARI: • Endüstriyel ihtiyaçlar için: Ekmek, sosis ürünleri, şekerlemeler, dondurma, çikolata, bebek maması, tabletler ve diyet ürünlerine eklemek için uygundur. Kremlerin canlandırılması için kozmetikte de idealdir. Hammadde kaynağı: Brezilya Ambalaj boyutu: 3 x 10 kg Kutu: 100g, etiketli ve nötr.
Organik CAMU-CAMU meyve tozu saf çiğ kalitede

Organik CAMU-CAMU meyve tozu saf çiğ kalitede

Camu Camu, Acerola ile birlikte en zengin C vitamini içeren meyvelerden biridir. Bizim organik Camu-Camu meyve tozumuz %100 saf, %12 doğal C vitamini içerir, katkı maddesi yoktur, dökme olarak, Bulk olarak temin edilebilir. Organik Camu-Camu, smoothieler veya diğer karışımlar için mükemmel bir bileşen olarak uygundur. Biraz acı tadı nötralize etmek için, doğal tatlandırıcı olarak çok değerli olan Yacon tozu önerilir. Tedarikçimiz / Ortağımız Peru'da %100 saf meyve tozları üzerine uzmanlaşmıştır. Yetiştirmeden son ürüne kadar her şey onun kontrolündedir. Sadece bu şekilde meyve tozlarının yüksek kalitesini garanti edebilir. Kapsamlı bilgi ve uzun yıllara dayanan deneyim, doğru hasat zamanını, optimal işleme ve meyvelerin nazik muamelesini garanti etmek için önemli ön koşullardır. Doğanın en iyisini korumak onun felsefesidir. Sonuç, herhangi bir katkı maddesi içermeyen, ham gıda kalitesinde saf yüksek kaliteli bir meyve tozudur. Ambalaj: 5 kg
Acerola şeker ilavesiz pastiller, toptan + paketlenmiş

Acerola şeker ilavesiz pastiller, toptan + paketlenmiş

Acerolakirsche (Malpighia glabra), aynı zamanda "Antillerin Kirazı" olarak bilinir, Orta Amerika kökenlidir ve günümüzde esasen Brezilya'da yetiştirilmektedir. Yıllık ortalama 26 °C sıcaklık gereksinimi olan 2 - 3 metre yüksekliğindeki çalı, yılda 30 kg'a kadar meyve üretebilir. Turuncu-sarıdan koyu kırmızıya kadar değişen meyveler, kiraz büyüklüğünde, hafif ekşi bir tada sahiptir ve limonlara benzer. Doğal C vitamini'nin harika çok yönlülüğü Acerola tozumuz, en az %17 C vitamini ve çeşitli ikincil bitki bileşenleri içerir. Bu flavonoidler, C vitamininin vücut tarafından optimal şekilde emilmesini sağlamak için en önemli aracılardan biridir. Doğal C vitamininin en önemli özelliklerinden biri, antioksidan hücre korumasına katkıda bulunmasıdır; bu, Acerola'yı bir anti-aging ürünü haline getirir. Acerolakirsche, C vitamini açısından en yüksek sağlayıcılardan biridir; ortalama olarak 100 g olgun Acerola meyvesi 17.000 mg C vitamini içerir, bu da narenciye alerjisi olan insanlar için idealdir. C vitamini içeren meyve tozu %17: 100 g + 500 g %30 saf C vitamini içeren organik meyve tozu, dondurarak kurutulmuş: 100 g %17 saf C vitamini içeren organik meyve tozu, sprey ile kurutulmuş: 100 g + 500 g Xylit ve pirinç ile şeker içermeyen pastiller, 600 mg: 70 g 60 mg C vitamini içeren organik pastiller: 70 g